Vicieuze cirkel

Cirkel_2 xe2x80x9cEn je weblog?xe2x80x9dvroeg de pianoman terwijl hij zijn hoofd heen en weer schudde xe2x80x9cGeen zin meer? xe2x80x9cDruk, te drukxe2x80x9d antwoordde ik tegen beter weten in. Ik ben namelijk in een vicieuze cirkel beland. De zaken lopen zo goed bij mijn tweede werkgever dat ik er steeds meer taken bij krijg en er ook steeds meer bij te houden valt op administratief gebied. In mijn poging om alles 100% te doen voer ik ongewild de druk steeds verder op waardoor ik juist fouten maak, waardoor de druk alleen nog maar stijgt. Er zijn nog zoveel dingen om te leren, nieuwe uitdagingen waar ik mijn tanden inzetten moet, maar waar ik ook intens van geniet..

Onlangs kreeg ik de vraag of ik niet fulltime in dienst wilde komen. Dat aanbod heb ik met beide handen aangenomen. Per 1 januari verlaat ik Introdans, waar ik 9 jaar met heel veel plezier  (een enkele dip uitgesloten) heb gewerkt. Ik hoop hierdoor in ieder geval meer rust in mijn werk en in mijn leven te krijgen om maar te zwijgen van de vreugde die deze nieuwe uitdaging met zich mee brengen zal.

Foto:Hempo

Advertentie

8 gedachten over “Vicieuze cirkel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s