Onzichtbaar

Uitgebluste_reizigers_dymphiehOp mijn xe2x80x9cgoedemorgenxe2x80x99 kreeg ik geen antwoord. Het stel keek mij niet eens aan terwijl ik tegenover hen plaatsnam. Ze leken ouder dan ze waarschijnlijk in werkelijkheid waren. De vrouw, type grijze muis, hield haar lippen stijf op elkaar terwijl haar handen de handtas op haar schoot stevig omklemden. Hij leek iets losser, misschien door de baard-snor combinatie, type Catweazle. Telkens als hij naar de vrouw aan zijn zij probeerde te kijken, draaide zij haar hoofd richting raam. xe2x80x9cDikke pret samen op reis.xe2x80x9d dacht ik.

Op het moment dat we het station naderden, opende zij haar tas en haalde er een gele post-it uit. xe2x80x9cDe trein vertrekt om 8.58xe2x80x9d De man keek op zijn horloge xe2x80x9cHalen we vast wel, en anders nemen we de volgendexe2x80x9d Venijnig klikte ze haar tas weer dicht.

xe2x80x98Fijne dag nogxe2x80x99 zei ik, tegen beter weten in, terwijl ik opstond. Ze keken nog steeds dwars door me heen.

Foto: DymphieH

Advertentie

9 gedachten over “Onzichtbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s