Oproerkraaier

Een aandachtzoekende, recalcitrante, oproerkraaiende onruststoker is het. Om de een of andere reden kan ik zijn naam maar niet onthouden, zijn gezicht daarentegen staat op mijn netvlies gebrand. Eerst hadden we het handen schudden incident (waar zij heel terecht nog een extra vraagteken bij zet. En wel waarom een advocaat naar een baan als klantmanager bij de sociale dienst solliciteerd?) en nu gedonderstraal in de rechtszaal.

Staat er geen celstraf op minachting van het hof? Kan hij voorlopig even in zijn eigen sop gaarkoken. Wat mij betreft tot hij een ons weegt.

Advertentie

9 gedachten over “Oproerkraaier

  1. Oh die. Verschrikkelijk kereltje. Het ziet er echter nu naar uit dat de orde van advocaten zijn handelswijze afkeurt. Dat is in elk geval een stap. Want dan staat hij alleen. En dat is goed.

  2. Sorry voor dit plakertjexe2x80xa6
    Maar hoe dom kan Stivoro zijn? Zij maakte gisteren bekend gepest te worden door de rokersxe2x80xa6 daardoor alleen al door onze Aktie gisteren meer dan 1200 hits. O, o, hoe dom kan Stivoro zijn?
    Kijk maar eens op mijn loggie van vandaagxe2x80xa6 groeten HUUB.

  3. Ach…., niet vergelijken met een varken hoor! Varkens zijn juist intelligent!Je zal , als varken, maar vergeleken worden met dit griezeltje,moet je toch niet aan denken?
    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s