Sneltrein

Sneltrein_2

De snelheid waarmee mijn nieuwe werkgever zich op zijn (vak)gebied voortbeweegt laat mij af en toe naar adem happen. In sneltreinvaart dendert hij langs,voor mij, onbekende stations. Nieuwe ontwikkelingen zijn bijna dagelijkse kost, elke week heeft wel iets bijzonders in petto. Mijn kleine veilige wereld is in een half jaar immens gegroeid. De voorheen afgebakende grenzen staan nu wagenwijd open, een vreemd, maar ontzettend spannend gebied ligt klaar om verkend te worden. Zocht ik in het begin nog naar taken om mijn uren mee te vullen, tegenwoordig zijn ze al haast niet meer voldoende om de puntjes op de i te kunnen zetten.

Schrijven? Ik heb al moeite genoeg om bij te blijven.

Foto: Wisze

Advertentie

3 gedachten over “Sneltrein

  1. Lekker he? Wel oppassen dat je je eigen tempo in de gaten blijft houden. ik ben vaak ook zo en edward neemt al mijn nieuwe plannen met een korreltje zout…vind ik wel lekker anders smaakt het ook niet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s