Lelijk wijf

Jazz3xe2x80x9cKom maar mee naar buiten, dan zal ik weer eens  een mooi  wijf van je maken.xe2x80x9d zei de man. Vanuit de keuken sla ik hen gade. Hij slaat onzin uit terwijl hij de borstel voorzichtig over haar dikke vacht laat gaan. xe2x80x9cGod wat ben je lelijk, ik heb echt nog nooit zoxe2x80x99n lelijk wijf gezien, het zou verboden moeten worden zo lelijkxe2x80x9d Haar kop omhoog, ogen die zijn gezicht niet loslaten, vol vertrouwen dat hij het beste met haar voorheeft. xe2x80x9cNiet alleen ben je lelijk, je stinkt ook nog. Niet zomaar, nee je ruikt naar een bad vol zweetvoetenxe2x80x9d Dikke bossen haalt hij tussendoor uit de borstel, die hij in de geopende bak deponeert. xe2x80x9cMoet je kijken wat er allemaal van je af komt. Ik zou je moeten laten kaalscheren, lelijk harig mormelxe2x80x9d Zij blijft rustig staan, kijkt af en toe omhoog en laat hem zijn gang gaan. Totdat hij in de buurt van de staart komt. Ze begint te draaien, laat haar rug zakken en probeert op haar, door artrose opgezette, poten  te gaan zitten. De man wenkt.

Ik ben de enige die aan haar achterkant komen mag. Geen manlief die daar iets aan veranderen kan

Advertentie

8 gedachten over “Lelijk wijf

  1. ‘k Proefde hier de “bruutheid” in waar Trouw zich vaak van bedient omdat het anders zo snotterig wordt en ‘k zit er zo vertederd bij te grinniken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s