Zeef

Lui onderuit breng ik de vrijdagavond voor de tv door. Reclametijd is zaptijd. Beginnen bij 1, eindigen bij 24 en weer terug naar 1. In hoog tempo, klik klik klikerdeklik. Ouwe meuk, saai, eo, gezien, niet leuk, weg ermee. Totdat mijn oor iets opvangt wat mijn aandacht trekt. Hoor ik daar?..ja een man die in onvervalst Kerkraads dialect een gesprek voert met een vrouw, die welliswaar Limburgs spreekt, maar uit een ander deel van mijn provincie komt. Grijpen naar de gids, zoeken naar de juiste zender.

Het zal toch niet? Jawel, richtieje Limburgse zeef.

Advertentie

3 gedachten over “Zeef

  1. Marloes,ik zag de soap in de ochtend ,bij een klant.HET voorbeeld voor een toneelschool,van hoe het niet moet,vond je niet,hi,hi,Hoe krijgen ze het voor mekaar dacht ik alsmaar….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s