Premixc3xa8re

PeacockTerwijl de deuren bij Introdans nog steeds op slot zitten vanwege de vakantie, heb ik heerlijk de tijd om mij alle taken bij Upstream Publishing eigen te maken. De inrichting nadert stapje voor stapje zijn voltooiing en de administratie waar ik stiekem tegenop zag levert geen noemenswaardige problemen op. Ineens blijk ik zelfs tijd over te houden

Deze week heb ik mijn eerste bijdrage aan Arnhem Direct mogen leveren.

Trots? Een pauw is er niets bij

Foto: Lightgazer

Advertentie

3 gedachten over “Premixc3xa8re

  1. Hey trotse collega! Ik vind het zo ontzettend leuk hoe dingen lopen… 3 jaar geleden zag ik je voor het eerst live in een flits en vanaf volgende week zitten we gewoon regelmatig in hetzelfde kantoor! Leuheuk! :o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s