Sponsors gezocht!

Thaikids2Daphne, een van mijn nichtjes, staat al sinds jaar en dag in mijn favorieten top 10. Een kind zoals iedereen zich zou wensen. Open, hartelijk en een hart van goud. Ze laat me telkens weer versteld staan door de dingen die ze doet, zonder dwang, omdat ze vindt dat ze het doen moet. Als heel Nederland duizenden euroxe2x80x99s uitgeeft aan strandvakanties in verre oorden, gaat zij vrijwillig op pad om minderbedeelden te helpen. Een weeshuis in Roemenixc3xab opknappen, een project in Guatemala, dit jaar Thailand. Ze draait er haar hand niet voor om. Behalve als ze sponsors zoekt

Deze mail kreeg ik gisteren, elke bijdrage is welkom en zal ook 100% ter plekke worden gexc3xafnvesteerd. Welke organisatie garandeert dat nog tegenwoordig?

Leest u even mee?

Hallo allen,

Volgende week zondag vertrek is weer eens naar een ver land om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Dit keer is het land van bestemming Thailand. In het midden van het land zullen we met een klein groepje vrijwilligers aansluiten bij de vaste werknemers van de Thai Child Development Foundation. Onze werkzaamheden daar zullen zijn het bouwen van lemen huizen voor ouderen en het lesgeven op een middelbare school. De stichting heeft echter nog veel meer projecten die zij ondersteunen, zoals een ziekenhuis en een opvang voor verstandelijk gehandicapte kinderen. Op de volgende website is nog meer informatie te vinden over de stichting: www.thaichilddevelopment.org 

Nu snappen jullie inmiddels wel waar ik naar toe wil. Het zou fijn zijn als jullie wat geld over zouden hebben voor de sponsoring van dit project. Ik weet nu nog niet precies wat er daar nodig is, in ieder geval schoolspullen voor de middelbare en lagere school. Voor het bijelkaar gekregen geld (de andere 8 vrijwilligers zijn ook geld aan het inzamelen) zullen we ter plekke benodigdheden kijken wat verder nog nodig is en de spullen daar kopen, zodat we ook de lokale economie steunen.

Tijdens mijn vorige reis in Guatemala hebben we bijvoorbeeld door een timmerman kasten voor in een school laten timmeren en hebben we bij de dorpswinkel grote pannen gekocht voor in de keuken van de straatkinderopvang.

Geld kan overgemaakt worden naar gironummer 1067992 t.n.v. D.Hoekstra,Nijmegen

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Natuurlijk zal ik laten weten wat we met het geld hebben kunnen doen.

Vriendelijke groet,

Daphne

Advertentie

Een gedachte over “Sponsors gezocht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s