Herinnering

MarinaromeaWeer heel even xc3xa9xc3xa9n zijn met de Italianen, xe2x80x99s ochtends vroeg je handdoek deponeren op je vaste stek bij Bagno Paolo, banjeren door de branding, op zoek naar schelpen en jagen op kleine krabben. Lezen, lezen en nog meer lezen in de schaduw van de parasol terwijl je huid langzaam roodbruin kleurt. Tegen de middag terugslenteren naar het hotel voor de lunch en in de koelte van je kamer wachten tot het heetst van de dag voorbij is en je weer retour strand gaat. Genieten van het eten, pastaxe2x80x99s met schaaldieren of verse vis en soepen zo dik dat je lepel er haast in blijft staan. Tongstrelende wijn hoort er net zo bij als de olijfolie bij de salades die je helemaal zelf samenstelt.

Veel te snel zit je weer in de auto op weg terug. Nog een keer snuif je de lucht van de zee op uit de handdoek voor hij in de wasmachine verdwijnt en is Italixc3xab 2008 een herinnering die je toevoegt aan alle onvergetelijke anderen.

PS de man heeft niet alleen niets met pcxe2x80x99s ook een digitale camera hanteren is niet zijn sterke kant. Al ben ik haast niet te zien (kijk daar die vrouw bij dat pijltje) dan krijgt u in ieder geval een goede indruk van de aangename rust die op weekdagen heerst op de stranden van Marina Romea.

Advertentie

8 gedachten over “Herinnering

  1. Goh, de parasols staan er nog precies als dertig jaar geleden en het zand heeft nog dezelfde kleur. Dus weet ik hoe goed je het hebt gehad. Welkom terug in onze drassige delta.

  2. Ha, je bent er weer en je hebt een fijne vakantie gehad, begrijp ik. Dat is mooi! Ik hoop, dat je genoeg energie hebt opgedaan om er voorlopig weer tegen te kunnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s