24 gedachten over “WOW ~ Doseren

  1. Marloes, ik kwam toevallig via via op de weblog van AL. Daar zag ik een WoW. Hier staat er geen link van. Zijn er nog meer bijdragen die ik op deze manier heb gemist? Want ik vind het leuk ze allemaal te lezen.

  2. @Plato, ik heb echt geen idee. Als mensen verzuimen de link hier te plaatsen dan zie ik hun bijdragen dus ook niet. Misschien kun jij even een link hier plaatsen want ik heb geen idee wie AL is?..:)

  3. Hxc3xa9 Marloes, hoe gaat het. En ik wil niet vervelend zijn (want ik wxc3xa9xc3xa9t dat je veel aan je hoofd hebt), maar ga je nog een nieuwe WoW plaatsen?

  4. @Talitha hoe meer zielen..etc Welkom dus..:)

    @Toaske…oei oei, vandaag was de crematie dus deze week ligt een beetje op zijn gat. IK doe het meteen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s