Egoxc3xafsme

Paniek liet haar hart sneller slaan, angstzweet haar lichaam klam worden. De gedachte om terug te moeten gaan verstikte haar, gaf haar een gevoel alsof een onzichtbare hand haar strot dichtkneep. Ze had het al een tijdje aan zien komen, de eerste tekenen genegeerd. In de chaos had ze zich nog een hele tijd staande weten te houden maar nu, nu haar lichaam zo duidelijk liet weten er klaar mee te zijn, kon ze er niet langer omheen. Tijd om afscheid te nemen, de deur voor eens en altijd achter zich dicht te trekken. Het voortdurende getouwtrek om haar aandacht, de klagende jammerende stem aan de andere kant van de lijn die op alle manieren probeerde haar te manipuleren. Waar haalde zij het recht vandaan om zo op haar eergevoel, haar loyaliteit te spelen? Wie gaf haar de macht te bepalen wat wel en niet goed voor haar was.

Het was genoeg geweest, het voortdurende commanderen. xe2x80x9cJe moet dit, je moet datxe2x80x9d Ze moest helemaal niets meer, alleen nog maar luisteren naar wat de stem in haar hoofd haar al heel lang probeerde te vertellen. Dit was haar leven, de grenzen van wat ze hebben kon waren al een hele tijd geleden overschreden.

Het had niets met egoxc3xafsme te maken. Als ze nu de banden niet verbrak zou haar lichaam het begeven. Ze stond al met haar tenen over de rand van de afgrond. Een klein stapje verwijderd van een duizelingwekkende vrije val die niet meer te stoppen zou zijn.

Zodat er geen misverstanden ontstaan, geschreven in het kader van de WOW

Advertentie

11 gedachten over “Egoxc3xafsme

  1. Als ze de banden nu niet verbrak zou haar lichaam het begeven… Marloes bij deze de belofte dat ik blijf doseren met 3 eieren. Enne o, ja waarneer gaan we nu eens swingen. Ik heb dit keer namelijk wel gestemd op de poll.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s