Stijgende druk

BloeddrukDe tweede meeting was zowaar nog hoger dan de eerste, maar het filmpje heeft (denk ik) geen opzienbarende afwijkingen aangetoond anders hadden ze me vast niet laten gaan. Teveel druk maar een regelmatige slag, mooi in balans. Een klein pilletje moet nu de druk verlagen en ik zal gas terug moeten nemen, maar hoe?
Nog steeds wordt er van diverse kanten aan mij getrokken, op werkvloeren maar ook thuis. Gewaardeerd worden is een geweldig gevoel, maar het juiste ritme vinden in de uitoefening van drie banen vergt meer van mij dan ik verwacht had. Heel even rust zou fijn zijn, even niet meer hollen maar stilstaan. Keuzes maken, bewust, en die dan ook uitvoeren. Banden die alleen nog maar aan een zijden draadje hangen verbreken.

Ik weet waar mijn hart ligt en mijn passie, maar waar ligt nu precies mijn toekomst?

Advertentie

3 gedachten over “Stijgende druk

  1. Er zijn goede pilletjes voor! Want zo ongeveer de hele familie van mijn vader (inclusief pa) gebruikt die.
    Misschien zou wat meer rust in de tent goed doen? Of minstens een baan opzeggen?

  2. tja, naar je lichaam luisteren valt niet altijd mee, maar het leven bestaat uit meer dan werken, ik herken je verhaal, maar ik kan je uit ervaring vertellen, dat een beetje gas terug nemen, beter werkt dan pilletjes.
    Dus luister naar je eigen lichaam, het werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s