Komt een vrouw bij de dokter

Zoxe2x80x99n praktijk doet vreemde dingen met een mens. Je huppelt vrolijk naar binnen, maakt links en rechts nog een geintje dat niet begrepen wordt en je komt er als ziek, bijna stervend mens weer naar buiten. Sindsdien lijkt mijn hoofd op een LP met de hik. Extreem hoge bloeddruk, slechte waarden, filmpje hartspier. Repeat.

Rot op man, ik mankeer helemaal niets en dat ga ik je bewijzen ook. Drie zussen met dezelfde mankementen, varixc3xabrend van iets boven normaal tot extreem hoog en die leven daar al heul lang mee. In dit geval ben ik niet de uitzondering die de regel bevestigd maar gewoon de norm

Advertentie

18 gedachten over “Komt een vrouw bij de dokter

  1. Jeetje, toch wel even schrikken denk ik! Maar zo te horen laat je je niet kisten, kop op! En eh.. mijn oma wordt bijna 92 en die heeft haar hele leven al een hoge bloeddruk, net als mijn vader trouwens en die doet het gelukkig ook nog prima!

  2. hier ook een moeder-met-bloeddril-through-the-roof. heeft er al 2 heupoperaties mee overleefd en wordt hopelijk ook nog heel oud. net als jij !

    en dat filmpje is idd wel ff eng, maar blijf lekker positief, dat helpt echt !

  3. Ff heel wat anders. Het is ook zo grappig dat wanneer je in de wachtkamer een bekende tegenkomt niet gaat vragen wat ie daar doet. Tenminste dat had ik laatst. Paar dagen later kwamen we elkaar tegen op straat: Heee, hoest met jou dan? Wat heb je? Wat deed je bij de dokter?
    Oja, en sterkte natuurlijk, maar dat was al gezegd, geloof ik.

  4. ….gelukkig is er de hogebloeddrukconsulent! (die bestaat dus echt!) Zou ook niet zo gelukkig mee zijn met zulke berichten maar je hebt meer mensen zo te lezen die in hetzelfde schuitje zitten, dat scheelt een hoop denk ik? Hoop dat je snel weer de oude bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s