Doodstraf

Nog een voorbeeld van het nut van twitter. Vanochtend vloog het bericht dat veel aanhangers van Rita Verdonk voor de doodstraf waren in sneltreinvaart van scherm naar scherm. Marina had, wat mij betreft, het enige juiste antwoord. Mede twitterette WizziNL maakte er meteen maar een passende tegel voor.

U bent vrij om hem over te nemen.
Een tegengeluid op een tegel.

Tegel

Advertentie

9 gedachten over “Doodstraf

  1. Nu moeten de Twitterianen het niet gaan Verdonkerianen:

    “Van de potentixc3xable Verdonk-kiezers is 57 procent voor herinvoering van de doodstraf.

    Van alle Nederlanders is dat 42 procent. Dat blijkt zaterdag uit een peiling van TNS NIPO in opdracht van de Volkskrant.Van de Nederlanders die zeggen zeker niet op Verdonk te zullen stemmen, is niet meer dan 36 procent voor de doodstraf.”xc2xa9ANP

  2. @Marloes: jawel, en taalkundig vind ik hem schitterend gevonden, ik kan alleen in het onderwerp “doodstraf” weinig grappigs ontdekken nu dit soort geluiden uit de hoek R.V. opduiken

  3. @Frans, niet ik stelde die vraag maar Annet (maar dat terzijde). Ik zie ook niets grappigs in de doodstraf, maar dat een deel van onze zogenaamde geciviliseerde bevolking voor is stemt mij tot nadenken en dat zouden meer mensen moeten doen.

  4. Leuk op een tegeltje. Maar ik ben liever duidelijk: doodstraf is onmenselijk en mag in geen enkel geval worden toegepast.

    Staat minder grappig, maar vertegenwoordigt wel 100% mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s