Fish-eye

FisheyeloesjeOns kent ons al zo lang dat ik hem wel mijn vriend noemen mag. Zijn plAadjes zijn het bekijken waard. Grappig, ontroerend en soms gewoon te mooi voor woorden. Aan zijn oproep om mee toe doen aan de Lomo-Loop kon absoluut niet voorbij gaan. Mijn mail was op tijd en nu behoor ik tot de kleine kring van gelukkigen die over enkele dagen deze camera in huis krijgt waar ik 3 fotoxe2x80x99s mee mag maken die wel typerend voor mij moeten zijn.

Hmmmm typisch Loesje? Waar moet ik in hemelsnaam beginnen?

Advertentie

7 gedachten over “Fish-eye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s