17 gedachten over “Moppersmurf

  1. Via Via kom ik hier terecht, i.v.m. WoW… ik denk dat ik daar maar eens aan mee ga doen… ik wacht even op de volgende woensdag… btw: moet je het stukje ook op een woensdag op je eigen log plaatsen?

  2. @Chantal, de wow verschijnt elke 14 dagen en je hebt dus ook 14 dagen de tijd om hem te schrijven/plaatsen. Let wel, niets moet alles mag. Heb je dus een keer geen tijd (zoals ik dat regelmatig heb) dan is er ook niets aan de hand.

  3. Geweldig, dat filmpje. Het zal je maar overkomen als manager. Ook diens leven gaat niet over rozen.
    Marloes, ik ga zo een WOW plaatsen. Ik vroeg me af of ik niet eerst jouw toestemming nodig had om zo maar mijn url op jouw log te plaatsen, maar zoals ik hierboven lees, is dat blijkbaar de bedoeling.

  4. Hallo Robin, er zijn speciale programma’s waarmee je filmpjes als deze op je eiegen PC zetten kunt, maar waarom zou je dat doen? Als je een eigen account neemt bij YouTube kun je daar ook allle filmpjes die je leuk vind verzamelen door ze bij je favorieten op te slaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s