Vliegende vaart

De tijd vliegt en ik vlieg mee. Van werkgever I naar werkgever II, waar ik aan een inhaalslag begonnen ben. Tussendoor moest de dochter ook nog verhuizen, werd een neefje geboren, kwam de man bij de kaakchirurg terecht en heeft hij weer afspraken gemaakt om in mei te gaan varen. Dan zijn er nog twee jongens die allebei stage lopen waardoor etenstijd van dag tot dag kan verschillen. De ruimte die overblijft vul ik met werkzaamheden voor mijn toekomstige werkgever. Woensdag zijn de contracten getekend waardoor dit prachtige pand nu officieel door hem gehuurd wordt. Per half april mag ik me office manager gaan noemen. Een beetje vreemd voelt het wel, zoxe2x80x99n titel voor iemand die al haar hele leven titelloos doorgekomen is. Voor het eerst ben ik ook helemaal op mezelf aangewezen. Nog een beetje zoekende naar de juiste vorm en inhoud, maar mijn gevoel zegt me dat het goed is en daar vertrouw ik blindelings op.

U begrijpt, mocht u me echt dringend nodig hebben dan achter aansluiten a.u.b

Advertentie

9 gedachten over “Vliegende vaart

  1. heb je nie nodig hoor ; ) wou je wel even fijne paasdagen wensen. en je feliciteren met dat schatje van een daan-neefje ! (ik heb ook een daan-neefje !)

  2. Dus de man mag toch gaan varen, begrijp ik. Ach ja, jij hebt nu toch werk genoeg en nog wel in een chique buurt ook. Ik ga niet in de rij staan, ik gluur wel een keer stiekem naar binnen, als het mag.

  3. @mack, het had ook nog wel gekund, als onze dokter een assistente nodig had gehad…:)

    @vedat, mogen is een groot woord. Laten we zeggen dat de man een eigen wil heeft, net als ik…:)

  4. Marloes, gefeliciteerd met die nieuwe baan. Maar kun je je niet beter “chef de bureau” laten noemen? Klinkt wat kalmer en bezadigder en nodigt minder tot vliegende vaart, terwijl het verder precies hetzelfde is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s