Melancholie

Het gebeurt soms, zonder aanleiding, geen specifieke reden. Melancholie overvalt mij, complete stilte. Geen tevredenheid, geen goed gevoel. Volkomen leeg. Vraag me niets, vertel me niets. Onzichtbaar voor de rest van de wereld. Niet moe, geen lach, geen traan. Emotieloos, uitgeblust. Elke hartslag telt, het geluid van stromend bloed ruist door mijn oren. Blik wazig, in mezelf gekeerd. Niets raakt me, niets maakt indruk. Flarden van een gesprek elders in huis dringen door, ogen die kijken maar niets zien. Ik trek me terug.

Advertentie

5 gedachten over “Melancholie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s