U vraagt, ik draai

De poll heeft inmiddels 50 stemmen bereikt. Ligt het aan mij of is Ray Charles niet bijzonder geliefd onder mijn lezers? Het stemmen leek tergend langzaam te gaan. Tijd voor verandering. Toch de gouwe ouwe maar weer eens in de poll gooien. Here we go again. Wie het eerst bij de 50 is heeft gewonnen..:)

Advertentie

13 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. Geen wonder dat het zo traag gaat. Je kan bij jouw polls nooit eens klikken op de keuze die je wilt. Die doet het nooit. Nu doen ze het geen van allen.

  2. @mack…hoho…de vorige keer had je inderdaad gelijk, toen werkte een onderdeel niet. Ik zal vandaag een test afnemen en mocht je dit keer ook gelijk hebben, ga ik klagen bij webstreepjelog. Ik denk overigens dat ik daar net zo weinig kans maal als jij bij hetnet…:)

  3. @mack, ik heb de lui van webstreepje toch maar eens gemailed. Je weet maar nooit, misschien heb jij wel een vette bug ontdekt en krijg je een enorme beloning…:)

  4. @mack, dit is het antwoord van webstreepjelog, doe er je voordeel mee:
    Bedankt voor je vraag via Weblog Help. Ik heb het zelf zojuist geprobeerd en
    kon geen problemen ontdekken. Wellicht heeft men te hoge
    veiligheidsinstellingen waardoor cookies niet toegestaan worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s