Kiezen op elkaar

Funny_masks_dentist_1

Toen ik vannacht na een bijzonder geslaagde Twittercruise mijn bed inrolde had ik al een klein vermoeden dat er iets niet helemaal goed zat. Dat vermoeden werd vanmiddag bevestigd door mijn tandarts die mijn gebit wel even tussen een paar afspraken in wilde bekijken. Resultaat. Morgen mag ik om 12 uur weer in zijn stoel plaatsnemen voor een wortelkanaalbehandeling. Tot die tijd moet de brufen (enorm goor spul overigens), eventueel afgewisseld door een tweetal paracetamol mij nog enigszins op de been houden

Mocht hij de moed hebben om morgen zoxe2x80x99n kapje tevoorschijn te toveren dan sta ik niet voor mijzelf in. Mijn gevoel voor humor is namelijk zienderogen af aan xe2x80x98t nemen.

Advertentie

10 gedachten over “Kiezen op elkaar

  1. ah. inmiddels is ’t achter de rug. wij waren vanochtend ook met z’n 3tjes bij de tandarts. allemaal geen gaatjes !!! en Peuter was zo stoer… =)

  2. @Jacqueline, voor nu el ja. Schijnbaar werken tandartsen dit soort gevallen tegenwoordig in etappes af. De volgende afspraak moet de zaak weer open om de “zijkanalen” schoon te spoelen..snap jij ‘m snap ik ‘m

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s