TwitterSupperCruise

Twittercruise
Cruiselogo van @JeeeM

Al wekenlang verheug ik me op de bijzondere bijeenkomst die vanavond in Amsterdam plaats gaat vinden. Anna-Maria kwam met de link in het kader van de restaurantweek en massaal werd de supperclub cruise geboekt. Natuurlijk gaan we niet voor saai en alledaags. Loveboat outfits zullen in allerlei vormen te zien zijn. Ik heb zelfs al dames horen twitteren dat ze in bikini zullen verschijnen. Ik? Ik ga in stijl. Glamour of nietsxe2x80xa6

De beelden zijn te volgen via MeisjevandeSlijterij die ik vanavond, na 4 jaar virtueel contact, eindelijk voor het eerst in het echt ga ontmoeten!

Advertentie

4 gedachten over “TwitterSupperCruise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s