Feest met een randje

Marc_1jaarSommige momenten zijn onvergetelijk. Een eerste verliefdheid, je eerste zoen, maar niets is zo indrukwekkend als de geboorte van je kind(eren).

Op zoek naar de juiste foto kom ik deze tegen. Hier werd hij, onze oudste zoon, een jaar en zit hij bij mijn moeder op schoot die op precies dezelfde dag haar verjaardag vierde.

Vandaag wordt hij 23 en als ze nog geleefd had was zij 86 geworden.

Op zoxe2x80x99n dag liggen verdriet en geluk heel dicht bij elkaar.

Advertentie

14 gedachten over “Feest met een randje

  1. Oh je, wat een vreemde dag zal dat dan altijd zijn/blijven. Ik ben jarig op dezelfde dag als mijn schoonvader. Hij leeft gelukkig nog (wordt 85) en nu is het altijd ‘lastig’ met het plannen van de feestjes. Maar later, dan zullen we altijd aan hem denken op mijn verjaardag en dat is toch best apart.

  2. Ja loes dat is heel dubbel, maar toch gefeliciteerd met jullie zoon, en ja ook al zou je moeder op een andere dag jarig zijn vergeten doe je deze nooit, en nu is ze er toch een beetje bij.
    Je blijft ze misse.

  3. Beide dingen horen bij het leven, Loes. Ik kan me hele goed voorstellne, dat je op zo’n dag ook aan jouw moeder denkt. Toch feliciteer ik je met de verjaardag van jouw zoon. Zijn oma mag toch niet altijd boven zijn hoofd blijven hangen, omdat zij op dezelfde dag is geboren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s