Show me your's, and I'll….

Bureau1Mijn naamgenote maakte mij er voor het eerst op attent. De nieuwste rage (of misschien al oud en retro?) op internet is het showen van je werkplek. Vanwege gebrek aan gespreksstof, nee, gebrek aan tijd, heb ik besloten daar ook maar aan mee te doen. Scheelt weer een hoop gepieker. Een foto is snel gemaakt en een stukje tekst snel geschreven. Alleenxe2x80xa6er valt niet veel over te schrijven. Kaal en leeg. Scanner en router aan mijn linkerhand, identifier onder handbereik. Kleurige kaarten uit diverse hoeken van de wereld aan de muur. Rechts ligt meestal iets waar ik snel op schrijven kan en een oude 8mm film van mijn vader die ik nog steeds niet heb laten omzetten. Het heeft iets vertrouwds, dat grijze doosje uit mijn ouderlijk huis.
Saai, vreselijk saai. Geen lampje, geen fotoxe2x80x99s niets om me af te leiden. Alleen mijn desktop heeft kleur. Ik download regelmatig nieuwe achtergronden van de Introdans website. Deze, een scxc3xa8ne uit Polish Pieces van Hans van Manen, staat er al een tijdje op omdat ik hem zo mooi vind.

Hier vind ik wat ik normaal moet ontberen.Rust. Alleen de afleiding van het beeldscherm en soms op de achtergrond muziek uit mijn eigen collectie. Hier schrijf ik mijn stukjes,lees mijn mial, twitter ik en crexc3xaberde ik in een ver verleden mijn Paint Shop Pro stukjes. Het is niet vreemd dat ik hier graag verblijf.

Hoe ziet jullie plek er uit?

Advertentie

10 gedachten over “Show me your's, and I'll….

  1. Ik vind het vooral erg net en opgeruimd! Zoals je al zegt niets om je af te leiden. Mijn bureau loopt al snel vol met vanalles 😀 Leuk om jouw plekje nu ook te zien en bedankt voor de link!

  2. Een hoekje in een veel te vol gestouwd rommelig werkkamertje, tussen oude buizenradio’s, boeken, dozen met tijdschriften enzovoort. Dat heb je als je veel wilt bewaren. Op mijn bureaublad afwisselend mooie vakantie foto’s.

  3. Je hebt wel een mooi opgeruimd bureau, maar het bureaublad kan wel its opgeruimder. Door al die pictogrammen word je afgeleid van de mooie foto. Zelf heb ik maar xc3xa9xc3xa9n pictogram, dat van de prullenbak. Verder verandert iedere dag de foto op mijn bureaublad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s