BEELDSCHOON!

Zaterdag avond gaat BEELDSCHOON!(6+)van Introdans Ensemble voor de Jeugd in premixc3xa8re. De Amerikaan Alwin Nikolaxc3xafs maakt in zijn bijzondere choreografiexc3xabn inventief gebruik van licht, decor en kostuums. Zo is er een ballet waarbij de dansers vastgebonden aan elastieken prachtige capriolen uithalen: het toneelbeeld blijft geen seconde hetzelfde. De energieke bewegingen van de fantastische Introdansers worden in de wereldpremixc3xa8re van Karin Post vervormd tot computeranimaties, in samenwerking met beeldend kunstenaar Yvonne Fontijne. Danixc3xabl Ezralow maakte het succesvolle Eight Heads, een energiek ballet met acht sportieve trappenlopers. En net als het je draait voor je ogen, danst danseres/choreograaf Jody Sperling/Time Lapse Dance met armen als vleugels in een zee van licht aan je voorbij. Je gelooft je ogen niet!

Tekst Introdans

Om u alvast een voorproefje te geven volgt hier een (uiterst) klein stukje uit Eight Heads

Advertentie

4 gedachten over “BEELDSCHOON!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s