Zoek en u zult vinden

Vanaf het moment dat ik besloot om op de bonnefooi bij de makelaar binnen te stappen (noem het vrouwelijke intuxc3xaftie) volgden de gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op. Het pand was nog niet af, maar kon al wel bekeken worden. Mooie locatie, overvloed aan ruimte en eventueel gedeeltelijk te huur. Ik ging, ik keek en was verkocht. Alleenxe2x80xa6die ruimte en die prijs! Marco Derksen liet er geen gras over groeien en ging zelf later die dag ook een kijkje nemen. Het hele weekend zijn er al mailend en twitterend nieuwe plannen gesmeed en nieuwe initiatieven ontstaan.

Morgen mag ik mijn best gaan doen om een deal te sluiten met de makelaar. Mocht u nog iemand kennen die op zoek is naar een werk/flexplek of naar een kantoorruimte in de mooiste wijk van Arnhem stuur hem dan even bij hem langs. Wij hebben nog wel ruimte over.

Advertentie

5 gedachten over “Zoek en u zult vinden

  1. Hee waauw, mooi vind ik dat altijd, dat dingen gaan rollen, en rollen, en dan opeens gebeuren er nieuwe dingen, en voor je het weet sta je middenin een nieuw leven. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s