Sixties

Vandaag ben ik niet bij de radio weg te slaan. Radio 2 (toch al mijn favoriete zender) zendt namelijk de Sixties top 100 uit. Elke plaat brengt wel een herinnering of een gevoel boven waar ik blij van word. De meeste nummers zing ik mee, soms zelfs luidkeels. De teksten van de Beatles ken ik uit mijn hoofd en bij de Stones gaat het geluid iets zachter (je bent Beatles of Stones fan, allebei kan nu eenmaal niet)

U heeft geen radio bij de hand? Geen probleem, times they are changinxe2x80x99 en meeluisteren kan ook hier 

Advertentie

5 gedachten over “Sixties

  1. He Marloes, wat leuk zeg. Lekker is dat he? Meegalmen met leuke muziek, die muziek van tegenwoordig, daar kan ik ook niet zoveel mee. Alles goed aan die kant? Fijn weekend en de groetjes Corina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s