Verleiding

Kinderen_top_1 Nee, ik kijk niet. Tot nu toe heb ik alle verleidingen die Peter R. ons in het verleden al toegooide kunnen weerstaan en ook deze uitzending laat ik aan mij voorbij gaan. Het hele spektakel rond de verdwijning  (en dood) van een jonge vrouw vind ik ronduit smakeloos. Peter R. lost niets op en Joran blijft dezelfde over het paard getilde verwende snotneus die nog geen moment heeft laten zien dat hij verantwoordelijkheidsgevoel bezit, maar zich wel in een kroeg laat verleiden tot brallerige uitspraken.

Mijn zondagavond breng ik door achter de pc, neem de tijd om mijn feeds te lezen, ruim mijn mail op en misschien, heel misschien, begin ik opnieuw aan het verhaal dat maar geen vorm lijkt te krijgen. Mijn gedachten bij de moeder die nog steeds haar kind niet zal kunnen begraven.

Advertentie

11 gedachten over “Verleiding

 1. Ik heb wel gekeken,
  deze moeder zal nooit haar kind kunnen begraven, maar weet nu wel wat er gebeurd is!Publieksgeil of wat dan ook, hoe je het noemen wil, er is nu een stukje duidelijkheid, dat is toch het belangrijkste in deze zaak of zie ik dat verkeerd? Als ik in HAAR schoenen stond zo ik ook willen weten WAT er gebeurd was, ongeacht wie het nieuws brengt!IK zou, als moeder zijnde , blij zijn met deze niet aflatende speurtocht!

 2. @Lia, geen kwestie van braaf, meer een van smaak en daar valt niet over te twisten

  @Jenny, als moeder zou ik het ook willen weten. Het was dan ook voldoende geweest als Peter R de beelden alleen aan haar en aan justitie had laten zien. Dit noem ik scoren over de dood van een ander.

 3. Laat ik dan wat duidelijker zijn. Het getuigt van goede smaak om je niet te willen inlaten met Peter R. de Vries. De pseudo betrokken manier waarop deze man zijn succes zoekt, is platvloers en getuigt van een lijkenmentaliteit. De rechterlijke macht moet Joran maar beoordelen en ik hoop dat ze na alles nog objectief kunnen zijn.

  Meer reactieruimte verdient dit onderwerp niet.

  (en als al die vrouwen van boer zoekt vrouw allemaal en mas afhaken dan hebben we dat ook weer gehad).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s