U vraagt, ik draai

Feliciano_fCalifornia Dreaminxe2x80x99 is niet moeilijk nu de thermometer weer richting vriespunt gaat en de weervrouwtjes winterse buien voorspellen. Deze is overigens speciaal voor mac, die zich afvraagt of de versie van de Mammaxe2x80x99s en Pappaxe2x80x99s overtroffen kan worden. Ja dus!

Omdat de poll ook voor geen meter loopt (Excerpt From A Teenage Opera staat al een tijdje bovenaan)  krijgen jullie dus twee mp3xe2x80x99s voor de prijs van een. Laat mij ook eens royaal zijn.
De nieuwe poll is weer anders van opzet. Onlangs heb ik een grote hoeveelheid van mijn cd’s overgeheveld naar Winamp. De shuffle toets is een geweldige uitvinding. Nu kan ik de hele avond luisteren naar muziek die Winamp willekeurig uit mijn bestand haalt. Je staat versteld van de hoeveelheid songs die voorbijkomen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Het repertoire van Ray Charles hoort daar zeer zeker ook bij. U kunt stemmen op het voor u mooiste nummer. Kent u er niet een? Geeft niets, gewoon een aanklikken, ze zijn allemaal brilliant.

Advertentie

4 gedachten over “U vraagt, ik draai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s