Voor niets

xe2x80x9cKijk,xe2x80x9d zei de man terwijl hij op een stapel keurig gerangschikte Metroxe2x80x99s wees die in de supermarkt voor het grijpen lagen. xe2x80x9cWeet je wat we besparen als we onze krant opzeggen en gewoon deze gaan lezen?xe2x80x9d

xe2x80x9cGeen idee, maar wie van ons twee moet dat ding hier in alle vroegte dan komen halen? Ik neem tenminste aan dat je toch graag je krantje wil bij het ontbijt?xe2x80x9d
De man zuchtte xe2x80x9cIk bedoel ook maar, stel dat we ergens op zouden moeten bezuinigenxe2x80x9d

xe2x80x9cTuurlijk schatxe2x80x9d antwoordde ze, de toon liet niets te raden over.

Advertentie

11 gedachten over “Voor niets

  1. Een van die gratis kranten, ik weet niet zeker of het de metro is, kun je voor 15 euro per jaar naar je huisadres laten sturen. Het is iets minder bezuinigen maar het scheelt kilometers op jaarbasis.

  2. Leuk altijd om dat soort gesprekjes op te vangen. Als ik even geen schrijfmateriaal heb (wat eigenlijk nooit voorkomt) dan ga ik naar buiten en voor je het weet, of het nou op het perron, station of in een cafxc3xa9 is, heb je weer een stukje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s