Pieken

Pieken en dalen, daar bestaat mijn leven uit, zonder de pieken zouden de dalen onverdraaglijk zijn.

Deze reactie liet ik bij haar achter en meteen besef ik dat ik daar ook een stuk van mijzelf blootgeef. Dat dit soort zinnen mijn wereld weergeven zonder dat uitleg geboden is. Momenteel bruis ik van de energie. In mijn zoektocht naar het perfecte pand bewandel ik nieuwe paden en kom ik in mij, tot nu toe, onbekende straten die een schoonheid uitstralen waar ik stil van word. De adrenaline maakt overuren, nieuwe plannen vormen kleinen gasbelletjes in mijn hoofd die worden opgeblazen tot ballonnen die op springen staan. Het ontbreekt mij aan tijd om te schrijven, het verhaal blijft steken in de middenmoot. Het verdriet om een verbroken vriendschap heeft een plekje achteraan gekregen. Daar is nog genoeg tijd voor als ik mijn volgende dal doorloop.

Advertentie

3 gedachten over “Pieken

  1. Ben je op zoek naar een woonpand? Leuk, kan me voorstellen dat je daar veel energie van krijgt. En die pieken en dalen, die hebben we allemaal. Of we ze nu aan de buitenwereld tonen of niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s