VUUR&VLAM

Nieuws1_217

Morgenavond gaat het programma VUUR&VLAM in schouwburg Arnhem in premixc3xa8re. Aangezien ik lichtelijk in tijdnood zit zal ik dit keer de tekst van Introdans overnemen. U moet het mij maar vergeven.

Lentevoorstelling VUUR&VLAM van Introdans vol passie en energie.

xe2x80xa2 Disclose, Gisela Rocha – wereldpremixc3xa8re
xe2x80xa2 Fireplace, Mats Ek – Nederlandse premixc3xa8re
xe2x80xa2 Most of the Day Ixe2x80x99m Out, Yossi Berg & Oded Graf – Nederlandse premixc3xa8re

Introdans staat in VUUR&VLAM garant voor zinsbegoochelend modern ballet. Voor VUUR&VLAM laat de Braziliaanse Gisela Rocha zich door de Introdansers inspireren en crexc3xabert speciaal voor het gezelschap een werk waar de vonken vanaf spatten (Disclose). Met het anekdotische en ontroerende Fireplace (1985) van Mats Ek presenteert Introdans een ongekend mystiek ballet. Voor dit programma nodigde artistiek directeur Roel Voorintholt aanstormend choreograaf Yossi Berg uit om – binnen de beleidslijn Jong talent – zijn ballet Most of the Day Ixe2x80x99m Out te presenteren. De Israxc3xablische Berg won met dit stuk de prestigieuze Internationale Choreografie Wedstrijd in Hannover (2006) en werkte voor dit werk samen met Oded Graf.

Met VUUR&VLAM presenteert Introdans een lenteprogramma vol passie en energie. Met premixc3xa8res van internationale klasse.

De programmavolgorde is nog niet bekend.

Tekst: Introdans

Foto: Erwin Olaf

Advertentie

2 gedachten over “VUUR&VLAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s