Adrenaline

Er zijn van die dagen dat je hoofd overstroomt, dat elke handeling die voortvloeit uit het ontdekken van nieuwe gebieden je een stap dichter bij je doel brengt. Per 1 maart ga ik een hele nieuwe wereld ontdekken. Ik ga hem (parttime) helpen met het opzetten van zijn bedrijf. De zoektocht naar het pand is in volle gang, dan moet er ingericht worden en vervolgens de administratie opgezet. Als de zaak draait krijg ik ook nog een of twee speciale projecten onder mijn hoede (nog heel erg geheim op dit moment)

Het voelt goed, nee, het voelt geweldig. Mijn adrenaline maakt overuren, ik kijk weer vol vreugde de toekomst in. Alles is weer mogelijk.

Advertentie

15 gedachten over “Adrenaline

  1. Wat een buitenkans en wat een erkenning van jouw kwaliteiten als je door zo een professional wordt gevraagd om hem te ondersteunen. Dik verdiend en veel succes toegewenst. Wil je ons op de hoogte houden van jouw vorderingen op deze nieuwe, spannende weg?

  2. Heerlijk. Het klinkt niet alleen goed, dat enthousiasme van je, het lijkt me ook xc3xa9cht geweldig uitdagend. De slogan bij je link zegt ook al een hoop: upstream, in the direction opposite to the current stream.

    Geniet! Ploeter! Geniet! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s