13 gedachten over “Communicatie

  1. Na lang lijdend zuchtend en huilend wakker liggend durfde ze naar de dokter, ze wist het zeker, ze was zwanger van die mooie buurjongen. Zelf bellen was een stap tever, gelukkig kon ze moe sms en.. die zou het wel regelen… Helaas ..

    Maar dat is natuurlijk mijn fantasie die op hol slaat, toch?

  2. Hahaha.
    Ik zit soms weleens te msnnen met mijn dochter ja, terwijl we drie meter van elkaar af zitten. Wel twee deuren ertussen, dat is misschien een excuus.

    Overdrijven? Mwah, volgens mij is het gewoon de moderne tijd.

  3. Mijn schoonouders zitten ook met elkaar te msn-en en te mailen (hij in de ene kamer, zij in de kamer er tegenover). Dan krijgt hij een mailtje alla: Wil je koffie? Hahaha, ik kan er wel om lachen hoor maar doe dat zelf (bijna) nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s