Maandag

Dit was maandag. Lang, vooral lang, en weinig inspirerend. De man die als eerste het pand betreed komt het kopieerapparaat repareren. Hij ruikt alsof hij vooraf de marathon gelopen heeft en daarna is vergeten te douchen. Jammer, het is namelijk een hele aardige man. Iemand zou hem eens terzijde moeten nemen. Waar komt die gxc3xaane om daar iets over te zeggen toch vandaan?

Maandag, de dag van werklijsten en mail, veel mail. De audities staan weer voor de deur. Forward, forward, delete, delete. Overlopende spambox. Nog twee weken te gaan voor de volgende premixc3xa8re. De druk wordt opgevoerd. Kleedsters rennen met verhitte hoofden en rekken vol kostuums heen en weer. In de keuken worden de laatste veranderingen doorgesproken. Ondertussen blijft de telefoon rinkelen. Een lange maandag waarin, vreemd genoeg, toch weinig gebeurd.

Dan toch liever eentje zoals deze?

NB Muziek is van Angus & Julia Stone, hier, hier, hier en hier nog enkele songs van dit bijzondere stel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s