Twitter

TwitterlogoHet kost me moeite om Twitter uit te leggen,zonder te vervallen in allerlei dooddoeners, je moet het gewoon meemaken. Het is niet alleen de snelheid waarmee berichten bij je binnenkomen, het is ook het gevoel dat je krijgt als je de pagina opent en weet dat daar een grote groep aanwezig is die je warm ontvangt en graag de laatste nieuwtjes met je deelt. Of dat nu gaat over gadgets die net uitgebracht zijn, de nieuwste web 2.0 sites, toepassingen die verbeterd zijn of gewoon een link naar een muzikaal duo waar je hart sneller van gaat slaan, je pikt het op of je laat het liggen.
Uiteraard valt en staat het geheel met het aantal mensen die je xe2x80x98followedxe2x80x99. Alleen met familie twitteren is leuk, maar levert niet hetzelfde resultaat op.

Onderstaande video had ik nooit ontdekt (of misschien veel later) als hij de link niet via twitter had doorgespeeld. Speed voor het internet, maar dan zonder de nare bijeffecten.

Advertentie

5 gedachten over “Twitter

  1. Waar zouden we zijn zonder Twitter? Ik zou in elk geval niet hier zijn, op jouw weblog en jij niet op de mijne. Ben het met je eens, Twitter laat zich moeilijk uitleggen, je moet het ervaren en als het een beetje meezit verandert het je leven 🙂

  2. @Jacqueline, absoluut. Ik heb via twitter heel veel nieuwe “vrienden” gemaakt,prachtige muziek ontdekt en heel veel geleerd.Als dat alleen al niet de moeite waard is om twitter op zijn minst een kans te geven dan weet ik het niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s