Intuxc3xaftie

5000Stilstaan is er bij mij nooit bij. Hollen wel. Ik lijk altijd in een maalstroom van verandering te zitten die mij zo heel af en toe aan de rand laat uitrusten, maar me dan ook weer onverbiddelijk verder meesleurt. Er zit iets nieuws in de lucht. De eerste contacten zijn nog maar net gelegd, de plannen nog niet vastomlijnd, maar zoals altijd luister ik naar mijn intuxc3xaftie en het voelt gewoon goed. Meer kan ik voorlopig nog niet zeggen. Deze nieuwe ontwikkeling heb ik te danken aan Twitter, zonder deze snelle manier van communiceren was mijn ontmoeting met hem nooit tot stand gekomen.

Overigens vandaag mocht ik nog een klein feestje vieren. Ik heb mij 5000ste tweet gepost en hoe die er uit ziet, ziet u hier. De bijgevoegde jpg. is van stukjes, die een screenshot maakte van het grote moment. Twitter vrienden, je kunt niet zonder.

Advertentie

7 gedachten over “Intuxc3xaftie

  1. Ben juist de laatste tijd steeds minder van de algehele virtuele communicatie.

    Msn heb ik zo goed als verbannen, en hyves ook. Twitter is meer voor de oneliners dan wat anders.

    Maar toch ben ik blij voor je dat het je iets brengt dat goed voor je is. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s