Goede voornemens II

Terwijl de twee mannen buiten op straat het vuurwerk letterlijk en figuurlijk de mist in zagen gaan, zapte ik binnen op de bank langs Paul, Gordon, Joling en een of ander dance feest in Rotterdam. Nieuwe bagger, oude bagger en nog meer bagger. Heel even bleef ik hangen bij Jixc5x99xc3xad Kylixc3¡n op Nederland 2. Mijn smsxe2x80x99jes werden niet verstuurd, de telefoontjes van de twee uithuizige kinderen al afgehandeld. Mijn hoofd bonkte en mijn bed lonkte.

Vanochtend ziet de wereld er nog niet veel beter uit. Dichte mist hangt nog steeds laag tussen de huizen, het bonkende hoofd bonkt iets minder hard. Terwijl ik via de mail mijn afspraak voor morgen afzeg, realiseer ik me dat er heel veel virtuele vrienden het afgelopen de overstap naar mijn xe2x80x98echtexe2x80x99 leven gemaakt hebben. Via de telefoon of via feestjes, meet & greet of de Twitter Tea party. Iets om bij stil te staan. Een van mijn goed voornemens zal zijn dat ik deze ontwikkeling in dit jaar voort zal gaan zetten. Het heeft mijn leven namelijk echt heel veel rijker gemaakt.

Advertentie

15 gedachten over “Goede voornemens II

 1. Kop op Marloes! De mist trekt vanzelf op, zowel buiten als in je hoofd.
  Maak er een mooi jaar van, privxc3xa9, met het uitbreiden van je vriendenkring, op je weblog en met de WOW!!

 2. Goede voornemens heb ik niet genomen, ik weet uit ervaring dat het toch niet word uitgevoerd.
  Ik hoop alleen ieder jaar weer.
  Ik hoop, dat het komende jaar beter word als het gewesene.

 3. Hi Marloes, ben je nog niet voldoende opgeknapt om een nieuw WOW-woord op te geven? Of slaan we een weekje over? Kan ook, hoor. Zorg dan eerst maar, dat je echt weer helemaal gezond wordt.

 4. Gelukkig Nieuwjaar, Marloes. Ik neem me voor dat ook onze virtuele ontmoetingen zich dit jaar maar eens naar de realiteit moeten verplaatsen.

  Hopelijk voel je je alweer een stukje beter. Kus,

  Jacq

 5. Ha Marloes. Al 3 januari maar ik wil je toch nog een helder, duidelijk en gelukkig 2008 wensen. We kennen elkaar niet en toch heb ik het gevoel dat je een “oude bekende” bent. Meer dan drie jaar elkaars leven lezen is toch ook een soort van je leven binnen zijn gekomen?

  🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s