Klaar

Freddyverkoudheid Voor de tweede keer in korte tijd word ik geveld door een virus dat mijn neus laat lopen, mijn hoofd bonken en mijn lijf de koude rillingen bezorgt. Geen koorts, ik heb nooit koorts (volgens mijn zus heeft zij ook nooit iets wat ook maar op verhoging zou kunnen lijken, genetisch defect?). Een flinke koortsaanval zou het ziek zijn wel aanzienlijk makkelijker maken. Geen man die van je verwacht dat je komt helpen als je ijlend en rillend met hoge temperatuur op de bank ligt. Ziek zijn wordt dan ineens serieus genomen. In mijn geval sleep ik me op diverse momenten door het huis om een was weg te strijken of pak ik mezelf even stevig in om de hond uit te laten. Het gekke is dat er dan plotseling geprotesteerd wordt, xe2x80x9cBlijf nou toch zitten. Nee, nee, je hoeft niet te helpenxe2x80x9d niet al te heftig, maar toch.
Ik ben er klaar mee

Advertentie

10 gedachten over “Klaar

 1. He gats, wat vervelend zeg. Ik hoop dat je of heel snel perfect beter wordt, of dat je heel snel echt heel ziek wordt (maar dat dat dan maar een dagje duurt en dat je je ook niet al te beroerd voelt, maar gewoon voor het idee, dan he, dat begrijp je vast!). In ieder geval: welke kan het ook opgaat: beterschap!

 2. Go Loes toch je gaat een beetje tobben meis ik hoop dat je gauw weer de oude bent, en dat je dat virus of griepje of wat het ook is in de prullenbak kunt deponeren
  beterschap en een knuffel van mij

 3. Uhhm.. wat een heeeerlijk onsmakelijk plaatje ;-))..

  Ik ken het verschijnsel, ik krijg ook nooit koorts, en blijf me dan ook altijd afvragen of ik nou griep heb of niet.. en ga dus maar weer door met kids ophalen, boodschappen doen enz..

  Helpt echter niet, gewoon even goed uitzieken nu okay?!

  Heel veel beterschap, en alvast de allerbeste wensen voor een goed, gezond en ‘happy’ nieuw jaar!

 4. Word maar gauw weer een beetje beter/helemaal beter. Hoop dat je een fantastische jaarwisseling hebt en dat 2008 rijk en gevarieerd is. Bijvoorbeeld. Als je iets anders wilt mag dat ook. 🙂

 5. Beterschap alvast. Als je nu even tot 2008 voorzichtig ziekjes blijft, dan heb je je ‘ziek zijn voor 2008’ alvast gehad!

  Maarre toch liever al eerder beterschap. En een fijn 2008 🙂

 6. Het is natuurlijk wel zo, als jij heel duidelijk laat weten dat je ziek bent en niets kunt doen op dit moment.
  Dus…….verander het zelf.

  Ik wens je een gezond en goed nieuw jaar toe.

 7. Verdorie, dat is op een ongelukkig moment. Ik wens je veel beterschap en hopelijk toch een beetje leuk oud jaar en een goed begin van 2008.

  Groetjes

  Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s