Twitter Tea

Zet een groep vrouwen die een gezamenlijke passie hebben aan een tafel, gooi daar wat thee, overheerlijke scones, smakelijke taarten en quichexe2x80x99s bij en je hebt de perfecte samenstelling voor een onvergetelijke middag. Natuurlijk ontbraken de telefoons niet en werd er tussendoor continue getwitterd, maar de monden stonden ook geen seconde stil. Af en toe een paar stoelen opschuiven en je had weer nieuwe gespreksstof.
We gingen zo in alles op dat we niet eens beseften dat de zaak al gesloten was, totdat we vriendelijk doch dringend werden verzocht optetwitteren. Gelukkig hoef je in Amsterdam nooit lang te lopen voor je een kroeg tegenkomt. In dit geval gewoon naar de overkant, alwaar we de twittermannen top10 uit onze mouw schudden en waar in het heetst van de strijd uiteindelijk ook nog wat glazen sneuvelden.
Een geslaagde middag met mijn speciale dank aan Anna-Maria die het allemaal mogelijk maakte.


Fotoxe2x80x99s en filmpjes zijn her en der te bewonderen.

Advertentie

2 gedachten over “Twitter Tea

  1. @Marloes: ik heb het beeldmateriaal nauwkeurig bestudeerd en er is maar xc3xa9xc3xa9n conclusie mogelijk: ik heb onze weddenschap gewonnen! Graag even contact over druif, chateau en jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s