U vraagt, ik draai

xe2x80x9cWat voor een doelgroep heb jij eigenlijk?xe2x80x9d vroeg de pianoman een tijdje terug, toen ik net mijn poll had aangepast. xe2x80x9cDoelgroep? Ik heb helemaal geen doelgroep. Ik schrijf voor wie maar lezen wilxe2x80x9d xe2x80x9cDat bedoel ik nietxe2x80x9d antwoordde hij xe2x80x9cik bedoel voor wie is de muziek bestemd die jij op je log aanbiedt?xe2x80x9d Volgens hem schoot ik met mijn muziekkeuze van dat moment mijn doelgroep ver voorbij. xe2x80x9cDe mensen die bij jou komen lezen vinden dat volgens mij geen leuke muziek, als ze deze liedjes xc3xbcberhaupt al kennen (De pianoman zei overigens niet xc3xbcberhaupt, volgens mij kent hij dat woord niet eens, maar dat terzijde) Hij  had overigens wel een punt denk ik, want het heeft lang geduurd voor de 50 stemmen bereikt waren

Dus, dames en heren, hierbij mag u mij even laten weten welke muziek u het liefst hier aantreft. U begrijpt dat de Kerstkeuze maar tijdelijk is. Country, hardrock, house, trance, punk (en alle andere stromingen die hier niet genoemd worden) komen helemaal niet voor, gewoon omdat ik die maar beperkt bezit. U krijgt een week de tijd om uw keuze te bepalen, mocht u massaal voor de Kerstmuziek kiezen dan heb ik tenminste nog een paar dagen over om aan uw verzoek te voldoen.

Ja ja, Loesje is niet gek

Advertentie

14 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. @Rob, mijn gouwe ouwe gaan heel ver terug..:) Ella is hier al eens een keer langsgeweest. Niet opgelet dus Rob!
    Blues is daarin overigens ook van de partij, dat spreekt vanzelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s