Plat

xe2x80x9cOe lalalalaaala, ze is, ze is van mijxe2x80x9d haast huppelend begeef ik mij naar de bushalte. Vanwaar deze vrolijkheid zult u zich afvragen. Dat is heel gemakkelijk uitgelegd. Ik ben weer een klein beetje meer mijzelf. Voor het eerst sinds ik een jaar of 5 gelden besloot te stoppen met roken geeft mijn weegschaal weer een nummer onder de 65 aan, terwijl ik nog niet zo heel lang geleden de grootste moeite had om niet over de 75 heen te gaan. Met lede ogen zag ik steeds vaker kledingstukken in de zak van Max verdwijnen en moest ik weer naar de winkel voor een maatje groter. Nu houdt mijn riem mijn oude spijkerbroek nog enigszins op haar plaats en vallen de colbertjes een stuk ruimer. Niks Sonja, geen dure dixc3xabten en geen Weight Watchters. Pure wilskracht en liefde, heel veel liefde, ook voor mezelf

Dat mijn borsten eruit beginnen te zien als platgeslagen theezakjes neem ik maar op de koop toe,

Advertentie

19 gedachten over “Plat

  1. Arme vrouwtjes. Jullie hebben het met het onder controle houden van vetaanzet ook veel moeilijker dan wij mannen. Maar daarvoor kunnen jullie dan wel weer kinderen baren en geemancipeerd doen. ;-))

  2. Knap Marloes. Ik heb denk ik niet genoeg doorzettingsvermogen want ik begin elke keer wel, maar na een maand of 3 verval ik weer in mijn oude eetpatroon. En dan komen de kilo’s er weer aan, met nog een beetje extra, grrr…
    Petje af voor jou.

  3. Ik merk dat als ik een theezakje in een kopje heet water hang, dat het dan veelbelovend opzwelt. Het is te proberen.

    Mocht je vinden dat mannen flauw reageren dan is dat omdat wij daar niet tegen kunnen, tegen theezakborstjes. Wij willen in het leven graag enig houvast. En door jouw ontboezemingen. . .enfin, je snapt het wel.*schudt met hoofd”waar moet dat naar toe*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s