Vertrouwelijk

Twitter gaat steeds meer een deel van mijn leven uitmaken. Er worden plannen gesmeed, meetings geregeld en discussie opgestart die soms wel soms niet aan mij voorbijgaan. Dit was er een van. De meningen of gedeeltelijke teksten al dan niet op iemands blog mogen verschijnen waren verdeeld. De meeste vonden het stuk op zich erg grappig, een enkeling zette er nog wel een vraagteken bij. Vooral vrouwen vonden het wel kunnen. Mijn inziens is het heel gemakkelijk scoren met het feit dat niet iedereen communicatief even sterk is. Mensen die via een relatiesite zoeken naar een nieuwe partner geven zich ongelooflijk bloot en gaan er (volgens mij) van uit dat anderen met de informatie die ze krijgen integer omgaan. Vanochtend terwijl ik lag te wachten op het aflopen van de wekker kwam deze discussie nog eens in mijn hoofd voorbij. Zou het feit dat het stuk door en vrouw geschreven is er nog toe doen? Hadden (vooral) de dames anders gereageerd als het een man was geweest die de vertrouwelijke informatie online had gezet?

Ik durf er bijna op te wedden van wel

Advertentie

4 gedachten over “Vertrouwelijk

  1. Ik heb er eens naar gekeken en ik moet je zeggen dat ik van het hele gesprek, debat en/of de optelsom van kreten in het Engels/Nederlands hoegenaamd niets snap. Ik begrijp ook niet wat voor een lol er aan is. Marloes, kun je het mij uitleggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s