Humor?

Senseofh xe2x80x9cIk zie het alxe2x80x9d sprak mijn oudste nadat ik weigerde te lachen om een volslagen idiote mop. xe2x80x9cIk heb mijn gevoel voor humor in ieder geval niet van jou. Dan blijven er nog maar twee overxe2x80x9d xe2x80x9cTwee?xe2x80x9d vroeg ik met verbazing in mijn stem. xe2x80x9cJa, papa of de melkboerxe2x80x9d

Daar kan ik dan weer wel om lachen

Advertentie

5 gedachten over “Humor?

  1. die was ook grappig. die eerste mop kunnen we niet over oordelen… (vertel ’s ? ; )

    ik heb mijn gevoel voor humor ook niet van m’n ouders, toch eens die oude melkboer opzoeken ; ) hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s