Einde oefening

Na een telefonisch overleg eerder deze week, heeft de man vandaag een gesprek met een ex werkgever. U begrijpt, daar word ik niet blij van. Mocht de man serieus overwegen om per volgend seizoen weer voet aan dek te gaan zetten (al dan niet op interval basis), dan ben ik bang dat er in huize Loesje een mini oorlog uit zal breken. Met mijn duo baan heb ik het grootste kanon in handen. Ik zal dan ook elke poging van de man om weer uit te breken meteen afschieten. Neemt hij alsnog het besluit om te gaan, dan is het einde oefening

Advertentie

16 gedachten over “Einde oefening

 1. Heeft jouw man op zijn leeftijd nog steeds niets anders aan zijn hoofd dan werken en varen? Of heeft hij er al een vermoeden van dat er meer dan dat op de wereld en in het leven is? Hij moet onder de hand toch de jaren des onderscheids hebben bereikt, mag ik toch zeggen.

 2. De man heeft een hobby volgens mij.. ziet het niet als werk.
  Jammer dat je dat niet ziet en er een mini-oorlog voor zou beginnen.

 3. trouwen betekent niet ook bezitten.
  ieder behoudt ook een eigen leven, het is geven en nemen, maar goed ik heb makkelijk tikken, ik zit niet in zo’n situatie.
  ik wens jullie beiden sterkte en hoop dat jullie tot een goed besluit kunnen komen,
  groetjes van mij, esther.

 4. Oorlogen. Ze beginnen soms om minder. Maar geen xc3xa9xc3xa9n is er de moeite waard. Maar ja, ik zeg zoiets als ‘oorlogsveteraan’. Dan is het makkelijk praten natuurlijk.

 5. Eerlijk gezegd vind ik het niet fair van jou, Loes. Zo stel je hem voor het blok op een wel heel harde manier, terwijl het aan jou ligt, dat jij het niet kunt trekken.

 6. @Vedat, ho even, mijn tweede baan is uit nood geboren, hij is inmiddels 68 en we hadden een afspraak over de taakverdeling zoals hij nu is. Je kunt ook blijven werken tot je er dood bij neervalt, maar daar ga ik toch echt niet op zitten wachten

 7. Marloesje, wat is het moeilijk.
  Ik begrijp jouw gevoelens heel goed, maar ik begrijp ook de gevoelens van jouw man.
  Het is waardeloos dat de situatie jullie zo tegenover elkaar zet.
  Misschien is het wel goed dat jullie ieder even je eigen ding doen. Zie het niet als elkaar in de steek laten. Jullie zitten in een moeilijke situatie, en hebben even’lucht’ nodig.
  Lijkt mij in- en in menselijk hoor Loesje…
  Dikke kus, sterkte en wijsheid, meisje..!

 8. Ik ben het met Vedat eens. En dan: als je de zaak zxc3xb3 op scherp stelt, zul je misschien nog wel winnen ook. Maar dan blijft het toch een afgedwongen situatie. En wat is dan de prijs?

  Ik realiseer me dat dit een reactie van buitenaf is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s