Het begin

Je intrigeert me. Al vanaf ons eerste contact voel ik de behoefte om je beter te willen leren kennen. Het beeld dat ik heb, komt niet overeen met het beeld dat je stuurde, je teksten wijken af van de norm. En tochxe2x80xa6Je intrigeert me. Spanning loopt op als je er niet bent, wachten op dat ene moment. De vreugde als je verschijnt. Een vreemd gevoel dat ik niet plaatsen kan maakt zich van mij meester. De behoefte mijn ziel en mijn zaligheid bij je neer te leggen is enorm.

Terughoudend mijn houding, bevrijding zit in het geschreven woord

NB Flarden tekst, al dan niet fantasie, zullen hier vanaf nu soms verschijnen. Wie weet, misschien zit er wel een toekomst in

Advertentie

10 gedachten over “Het begin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s