Bloot

Enorme aantallen pageviews zonder dat ik iets bijzonders gedaan heb, daar moet ik dan het mijne van weten. Het schijnt dat hele volksstammen op zoek zijn naar de naaktfotoxe2x80x99s van ene M.T.  Blijkbaar staat een van mijn logs waar de heer R. van M.T. (zo noemt die sukkel zich, daar kan ik verder ook niets aan doen) ooit een reactie achterliet hoog genoteerd op Google. Helaas, heren (ik ga er voor het gemak van uit dat het voornamelijk heren zijn die de blote borsten en ditto billen op prijs stellen, mocht dat niet zo zijn, mijn excuses) hier valt geen spetter bloot te ontdekken. Nu niet, nooit niet, never niet. Duidelijker kan ik niet zijn, toch?

Ik raad u aan even bij deze jongeman langs te gaan, hij bedient u op uw wenken

Advertentie

5 gedachten over “Bloot

  1. hahaha hoe weet ik niet meer, maar ik kwam gister ook terecht bij onze voormalig miss huisvrouw (ofzo) wat een eh… minder aantrekkelijke vrouw dan ik me herinnerde. zeg maar ; )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s