Creatio ex nihilo

Het grote witte vel blijft leeg. Krampachtig probeer ik het te vullen met woorden die iets te betekenen zouden kunnen hebben. Een zware band om mijn maag, flarden van gesprekken in mijn hoofd. Gedachten draaien continue dezelfde rondjes. Te verwarrend, te onbenullig, niet pakkend genoeg. Lezen bij anderen levert ook geen inspiratie meer op, erger nog, sommigen begrijp ik niet eens meer.

Ben ik nu dan eindelijk aan het einde van mijn Latijn?

Advertentie

5 gedachten over “Creatio ex nihilo

  1. Hoi Marloes,
    Vrijwel iedere blogger heeft op zijn tijd een periode waarin er niets bij hen opkomt dat het vermelden waard is. Zeker als je, zoals jij, dagelijks een stukje schrijft.
    Zet het gewoon even op een zacht pitje en na verloop van tijd komt de inspiratie wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s