Verkeerd verbonden

Misschien komt het omdat ik haar vanochtend als eerste aan de lijn heb gehad, maar vandaag ben ik constant op zoek naar de collega die niet aanwezig is. Ik roep haar om, terwijl ik iemand anders nodig heb en steeds weer kies ik haar toestelals ik iemand moet door verbinden.

Ik zou er haast wat van gaan denken

Advertentie

3 gedachten over “Verkeerd verbonden

  1. Haha, dat zijn van die vreemde fenomenen… volgens mij in de categorie ‘roze olifant’. Als het eenmaal in je hoofd zit, kom je er niet zomaar vanaf. Iedere keer wanneer je denkt: nee niet zij, maar iemand anders, dan leg je alweer een link met haar in je hoofd. En voor je het weet is ze alomtegenwoordig tijdens haar afwezigheid. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s