Niet goed

Langzaam maar zeker is het er ingeslopen. Het begon al jaren geleden. De man en ik besloten om weinig tot geen aandacht meer aan onze eigen verjaardag te schenken (behalve die ene uitzondering dan) De verjaardagen van de kinderen bleven echter een feest. Ook in de jaren dat ik er alleen voor stond maakte ik er altijd een hele happening van. Tot ze steeds minder xe2x80x98leukexe2x80x99 dingen wilden doen. Familie op bezoek kon er nog net mee door, maar feestjesxe2x80xa6.

Vandaag worden ze 21 en ik heb ze per sms een fijne verjaardag gewenst. Dat voelt helemaal niet goed

Advertentie

15 gedachten over “Niet goed

 1. Och Marloes, dit vind ik heel erg voor je! Als je kind 21 jaar wordt, wil je dat toch samen vieren. Het is een mijlpaal in het leven. Dit hoort echt niet met een smsje, maar met een warme omhelzing en een dikke zoen! Ik wens je vandaag heel veel sterkte.

 2. Och arme…. Mijn kindjes zijn nog lang niet zo groot, maar als mede oer-moeder begrijp ik wel ongeveer hoe je zult voelen…. Maar ik sluit me aan bij de reactie van Greetje; bouw zelluf een feessie!

 3. Ik ken dat. Ik spuug al sinds mijn kindertijd op verjaardagen. Ook op kerst enzo trouwens. Om echt naar van te worden die feestjes.
  Leg vooral niet de link naar “ze geeft niet om mij” en haar aversie tegen verjaardagen. Sommige mensen hebben dat gewoon.

 4. Oh wat jammer. Ik kan me niet voorstellen dat ik feestwaardige dagen ooit niet zal vieren. Tja, het voelde voor jullie altijd goed en nu, bij deze speciale mijlpaal, niet meer. Misschien ‘ns bespreekbaar proberen te maken?

 5. Had je niet gewoon hun telefoon over kunnen laten gaan en mondeling feliciteren in plaats van sms?

  Een grote bos bloemen laten bezorgen?

  Op de stoep staan?

  Ik roep ook maar wat.. weet niet wat de reden is van alleen maar een smsje..

  Verdriet heb je wel.. daarom..sterkte!

 6. Verdorie waarom nou ?
  Zo’n dag moet je samen zijn, met elkaar.
  Het meest lullige is dat ze er later spijt van krijgen, maar ja…
  Later kan maar al te vaak te laat zijn.
  Kus Marloes, je bent een lieverd hoor, xc3xa9cht..!

 7. gefeliciteerd met je tweeling! 21 is een mijlpaal. Ik vind het rot voor je dat het zo moet gaan.
  Een dikke kus, afstand kan lastig zijn, maar in je hart zijn ze heel dichtbij.
  xxx

 8. SMS is wel erg eigentijds maar voelt voor mij ook tamelijk onpersoonlijk. En 21 is toch wel een echt feestje waard. Gefeliciteerd natuurlijk, 15 november is een mooie datum om jarig te zijn.

 9. Allereerst; GFELICITEERD!
  Maar waarom een sms-je? Zo jammer, maar ja, ik weet dan ook niet wat de reden daarvoor is.
  21 jaar is toch een mijlpaal.
  Misschien komt er wat later nog een feestje of een gezellig avondje?
  Groetjes!

 10. Een kleine uitleg is op zijn plaats geloof ik: sms omdat ze telefonisch niet bereikbaar was. Ze had allerlei plannen met vrienden en ik had dus ook geen idee waar ze uithing. Als ze dit weekend (misschien) thuis komt, zal ik haar laten weten hoe jammer ik het vind dat ik haar op die speciale dag niet even heb kunnen vasthouden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s