Oermoeder

Waarom komen opvliegers het liefste als ik sta te strijken? Gaan al die mensen met die norse trekken op hun mond ook xe2x80x99s avonds weer zo naar huis? Als ik mij zou moeten omschrijven in een woord, wat zou dat woord dan zijn? Ik kan meer vragen in mijn  hoofd opslaan dan een gek beantwoorden kan.  Het merendeel zal nooit beantwoord worden, behalve misschien die laatste vraag. Daar hoef ik niet eens lang over na te denken. Oermoeder, zo duidelijk als wat. Mijn leven, met heel mijn hart en ziel is gewijd aan mijn kinderen. Het is niet zo dat ik van kinds af aan al wist dat ik kinderen wilde krijgen later, maar op het moment dat ik er klaar voor was wilde ik er veel, heel veel. De man dacht daar heel anders over. Een was meer dan genoeg.

Deze week worden de twee jongste 21

Advertentie

16 gedachten over “Oermoeder

 1. Wat een enorm interessante vraag, hoe je jezelf in xc3xa9xc3xa9n woord moet omschrijven. Daar ga ik vandaag eens over nadenken.

  En ha, had je daar toch even mooi je man tuk! (en gefeliciteerd vast!)

 2. Man vond 1 genoeg, jij wilde er veel. Heb je het dus goed gedaan door de tweede keer een tweeling te krijgen! Van harte gefeliciteerd met de dubbele verjaardag!

 3. Oermoeders kunnen soms ook een beetje verstikkend zijn. Sorry, maar ik had er ook eentje.
  Oermoeder zijn is misschien fijn maar kind van een oermoeder?
  Ik heb van de weeromstuit zelf nooit kinderen gewild want zo wilde ik niet worden.
  Hard maar waar.

 4. Ik wil niet zeggen, dat ik een oermoeder ben. Ik ben er gewoon altijd voor mijn kinderen, ook nu nog, nu zij al een poos niet meer thuis wonen, maar zij zijn er ook voor mij, zeker nu!Wij hebben een ongelofelijke band, maar dat had mijn man ook! Dus dan maar oerouders!!!!
  Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s